Reset Password

Your search results

[vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=”28252,28253,28254,28255″ img_size=”full” onclick=”link_no” autoplay=”yes” hide_pagination_control=”yes” hide_prev_next_buttons=”yes” wrap=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1555580260116{padding-right: 30px !important;padding-left: 30px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Välkommen till en B&B-upplevelse utöver det vanliga.

Välkommen till oss på Le Mat B&B Göteborg City. Vi finns på plats för dig dygnet runt och erbjuder 30 rum där den bäddade sängen väntar på dig. På morgonen dukar vi fram en härlig frukostbuffé som dessutom är närproducerad, krav- och rättvisemärkt så långt det är möjligt för oss. Vi finns mitt i Göteborg, ett stenkast från Avenyn, på Kristinelundsgatan 13, med gångavstånd till det mesta. Du kan gå till flygbussen, centralen, Svenska Mässan, Universeum och Liseberg, det vill säga hela evenemangsstråket. Parkering finns i P-huset intill eller i närheten på Heden.

Vår reception som är bemannad dygnet runt finns på våning 4. Alla rum har TV och WiFi. Vi har 7 enkelrum och 23 dubbelrum. Behövs det kan vi ställa in en extrasäng i dubbelrummen.

Le Mat är en franchisekedja för sociala företag som driver Hotel, B&B och Hostel.

Vi säljer gästnätter av hög kvalitet samtidigt som vi skapar arbete för människor som står långt från arbetsmarknaden.

Varje Le Mat är ett socialt företag. Det betyder att vi startar och driver företaget tillsammans. Vi kombinerar affärsmässighet med demokrati och egenmakt. Det har visat sig leda till livskraftiga företag och nya jobb. Vi erbjuder en arbetsgemenskap, möjlighet till utveckling och socialt entreprenörskap.

Italienska rötter

Förebilden för Le Mat är italienska Hotel Tritone i Trieste som startades för mer än 25 år sedan. Le Mat Europa är ett europeiskt samarbete för att stärka varumärket och sprida idén till fler länder. På så sätt startas fler sociala företag och det blir fler nya jobb.

Gör skillnad – CSR

Att samarbeta med Le Mat är ett sätt för företag och organisationer att medverka till ett ökat socialt ansvarstagande, Corporate Social Responsibility. Samarbetet kan se ut på många sätt exempelvis delägande i fastighet, sponsring, donation, kunskapsöverföring eller andra resurser.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]